tirsdag 18. februar 2014

Grunnkurs

Det har vært en del folk som har kommet til meg med forespørsel om å sette opp kurs. Og jeg tenkte jeg skulle fortelle litt om hvorfor trenger man kurs og hva er egentlig grunntanken bak de kurs jeg og resten av gjengen i Kake akademiet holder.

Kurs generelt er en gyllen mulighet for å lære noe nytt, noe du ikke helt mestrer eller kunnskap du ønsker å utvide. Man blir aldri utlært, og heldigvis for det. Og selv om man har lært seg mange flotte teknikker selv, så vil det alltid være noen som gjør ting på en enklere måte eller bare på en annen måte. På kurs får man de hemmelighetene som er relevant og som det aldri står noe om i bøkene. Selv kursinstruktører har godt av å gå på kurs for å utvide sin egen horisont.
På kurs møter man også mange likesinnede og skaper seg et nettverk, nye venner og kan dele erfaringer, utfordringer og gleder og få innspill fra de andre. Det er alltid gøy på kurs.

Grunnkurs eller nybegynnerkurs er et kurs hvor vi går igjennom det mest grunnleggende som det å dele en kake, fylle den og smøre den opp. Det er et lite prosjekt i seg selv det å fylle og smøre opp en kake uten å få smuler i kremen, slik at det ser delikat ut. Du lærer også å trekke kaken uten å få disse berømte brettene eller skrukkene i kantene, slik at kaken blir rett og fin.
En kake er ikke bare noe man slenger sammen i en fei og tenker at utseende ikke har noe sammenheng med innholdet. Nå er det jo slik at ofte er det øynene som frister magen, og det man ser gir en like stor opplevelse som det man smaker. En kake skal smake himmelsk og se flott ut. Den skal være noe som innbyr til hygge og glede for alle sanser.
Og på våre grunnkurs får du en fin innføring i hvordan en slik base blir ditt lerret for videre dekorering.

 

Det å ha et godt grunnlag er avgjørende for å få et flott sluttresultat, og det er ikke vanskeligere enn at alle kan klare det. Noe du vil se lenger ned i innlegget.

Så er det alt det fine utstyret som finnes på markedet i dag. Hvordan bruker en dette, og hva er det enkelte utstyret ment for. I våre grunnkurs så viser vi deg det mest elementære av det utstyret som er på markedet, og hvordan man på enkle måter bruker disse til å få forskjellige typer dekor.

Grunntanken er at alle som ønsker å lage sine egne kaker kan det. Du der i ditt hjem, til dine egne barn, til egne selskaper skal ikke mangle på muligheten til å lage egne kunstverk som imponerer familien og gjester. Kaker er også en hobby som gir masse glede. Både for den som holder på med det og de som får kose seg med resultatet. Og kan du å bake, men ønsker å gjøre litt mer ut av kakene dine er dette den perfekte muligheten du har til å lære hvordan.

Her ser dere noen bilder fra diverse grunnkurs som jeg har hatt i Oslo. Jeg glemmer ofte å ta bilder selv, men her er et lite knippe av noen kaker som har blitt laget på grunnkurs, og noen kursdeltagere.Om du kunne tenkt deg å få litt mer innføring i det mest grunnleggende i det å dekorere en kake, så må du ikke nøle med å melde deg på et av våre kurs. Vi vil veilede deg igjennom DITT design ut fra de teknikker du lærer i løpet av kurset. Og du vil få den beste muligheten til å få en god innføring i utstyr du lurer på eller har problemer med. Ofte er det bare enkle grep som skal til, men det er selvfølgelig det å komme på disse, eller lære dem av oss (",)

Håper å se DEG på neste kurs med oss fra Kake Akademiet Norge.
Hilsen ElinIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takker for deres tilbakemeldinger.
Spørsmål som trenger svar henvises til å skrive på mail: postATkakeakademiet.no eller via vår facebook side.
Hyggelig å se at du følger oss på veien.
Mvh
Kakeakademiet Norge