lørdag 8. februar 2014

Spiselig lim

Spiselig lim kan lages på flere måter, og det finnes mange forskjellige typer av dem.
Noen liker å bruke eggehvite (rå). Dette er et fint lim, men kan dessverre ikke brukes i alle land på grunn av salmonella faren. Det blir også dyrt i lengden om man hver gang skal bruke et nytt egg for å få lim.
Andre bruker bare vann. Selvfølgelig det billigste limet, men nok ikke det sterkeste.
Så kan du bruke sukkerpasta oppbløtt i vann til en grøt, dette er et supert lim som du da og kan få i samme farge som den pastaen du bruker.
Piping gel er også er veldig flott lim. Dette er også en kjempe fin ting å lage vanneffekt av, ved å farge den blå.

Det limet jeg bruker mest av er CMC pulver laget til lim. Du kan bruke Tragant eller Tylose på samme måte.
Og her ser du hvordan jeg går frem.





Hilsen Elin



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takker for deres tilbakemeldinger.
Spørsmål som trenger svar henvises til å skrive på mail: postATkakeakademiet.no eller via vår facebook side.
Hyggelig å se at du følger oss på veien.
Mvh
Kakeakademiet Norge